PDR-EPDAB Eğitimleri

PDR-EPDAB Eğitimleri

Değerli Anabilim Dalı Başkanı Hocalarımız,

Türk PDR Derneği Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyonu Birimi (PDR-EPDAB) tarafından aşağıda belirtilen eğitimlerin verilmesi planlanmaktadır.

1-2025 ya da 2026 yılında akreditasyon başvurusu yapmayı planlayan anabilim dallarındaki öğretim üyeleri için kurum eğitimi ve

2-2025-2026 yıllarında akreditasyon başvurusu yapan programlara yapılacak saha ziyaretlerinde değerlendirme takımında bulunmak isteyen öğretim üyeleri için değerlendirici eğitimi.

Bu eğitimler öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere, 2 oturum halinde yapılmakta ve 1 günde tamamlanmaktadır. Eğitimler; çevrimiçi, hibrit ya da yüz yüze yapılabilmektedir ve halen ücret talep edilmemektedir. Eğitimciler Prof. Dr. Ragıp Özyürek ve Prof. Dr. Nursel Topkaya olacaktır.

Kurum eğitimleri sayesinde, öz değerlendirme raporlarının hazırlanma süreci kolaylaşmaktadır. Ayrıca, üniversitelerin kalite komisyonları tarafından yürütülen çalışmalar için ayrı bir kanıt elde edilmektedir.

Kurum eğitimi almak için öncelikle dekanlık yönetimi ile iletişim halinde olunması gereklidir. Başkanlığını yapmış olduğunuz anabilim dalında değerlendirici eğitimi almak isteyen öğretim üyeleri ise bireysel olarak PDR-EPDAB yönetimine ulaşabilirler.

Kurum eğitimi ya da değerlendirici eğitimine başvuru yapmak için lütfen 30.09.2024 tarihine kadar “[email protected]” eposta adresine bir e-posta gönderiniz. Daha sonra ayrıntılı bilgiler için sizinle iletişime geçilecektir.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X