CUMHURBAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

CUMHURBAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Sayın Metin KIRATLI‘yı ziyaret ettik.

Psikolojik danışman meslektaşlarımızın yetkinliğine uygun şekilde yeni kadro ihdas talepleri ve MEB Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman atama norm yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesi taleplerimizi iletmek için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Sayın Metin KIRATLI‘yı ziyaret ettik.

Genel başkanımız Mesut YILDIRIM ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz Prof. Dr. Metin PİŞKİN, Ahmet DURAN, Melike USLU TAŞ ve Cemalettin PARILTI Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Sayın Metin KIRATLI‘yı ziyaret ederek Psikolojik Danışman meslektaşlarımızın istihdam alanlarına dönük taleplerimizle MEB rehber öğretmen/psikolojik danışman Atama Norm Yönetmeliği değişikliğine ilişkin resmi taleplerimizi ilettiler. Mevcut mevzuatlarda iş ve meslek tanımlarını uyumlandırılması ayrıca son yıllarda özellikle artış gösteren
MEB başta olmak üzere hedef kitleye dönük önleyici, koruyucu, geliştirici, destekleyici ve iyileştirici temel ruh sağlığı hizmetlerine olan ihtiyaca dikkat çekerek bu konuda gerek kamu gerekse özel sektörde alan açılmasının öneminden bahsettiler.
Sayın başkanımıza nazik kabulleri ve taleplerimize ilişkin duyarlılığı için teşekkür ederiz.

Herkes için hep beraber sloganımızla mesleki yetkinliğimiz dahilinde meslektaşlarımızın istihdam alanlarının çeşitlendirilmesi ve var olan istihdam alanlarında niceliklerinin arttırılması ve sunulan hizmetin niteliğinin geliştirilmesi yönünde sorumlulukla çalışmaya üretmeye devam edeceğiz.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X