Milli Eğitim Bakanlığı Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Ziyareti

Genel Başkanımız Mesut YILDIRIM ve Genel Başkan Yardımcımız Melike USLU TAŞ, MEB Personel Genel Müdürü sayın Bülent ÇİFTÇİ’yi ziyaret ettiler. Yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerimizi ilettiler. Derneğimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Atama Norm Yönetmeliğine ilişkin görüş alışverişinde bulundular, taleplerimizi ilettiler. Sosyal medya üzerinden konuşulan ya da farklı kişi ya da kurumların asılsız iddia ya da talepleriyle çok farklı noktalara çekilen Norm Değişikliği talebimizin temel gerekçelerini açıklama fırsatımız oldu.
Taleplerimize ilişkin görüşmelerin sürdürülmesi, ilgili birimlerin üzerinde çalışma yapmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Akabinde MEB Personel Genel Müdürlüğü Öğretmen Atama Daire Başkanı sayın Mehmet GÜRSOY ile talebimizin içerik ve teknik detaylarına ilişkin değerlendirmeler yaptığımız bir görüşme gerçekleştirdiler.

Sayın Genel Müdürümüze ve Daire Başkanımıza nazik kabulleri, taleplerimize ilişkin samimi paylaşımları ve işbirliğine yönelik tutumları için teşekkür ederiz.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X