Ortadoğulular Eğitim Kurumları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Psikolojik Danışma ve Rehberlik Çalıştayı

Ortadoğulular Eğitim Kurumları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Psikolojik Danışma ve Rehberlik Çalıştayı

Genel Başkanımız Mesut Yıldırım Ortadoğulular Eğitim Kurumu tarafından Ankara Bilim Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Psikolojik Danışma ve Rehberlik Çalıştayına katılarak meslektaşlarımızla bir araya geldi.

Ankara Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Harun Meydan, Ortadoğulular Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Cenik, Ankara Bilim Üniversitesi Öğrt. Görevllisi İletişim Uzmanı İsmail Yolcu ve Genel Başkanımız Mesut Yıldırım’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte kurum bünyesindeki meslektaşımızın mesleki gelişimlerini desteklemeye yönelik eğitimlerle devam edecek.

Özel Sektörde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetlerinin yeniden kurgulanması gerektiğine dikkat çeken Genel Başkanımız bu anlamda hizmete dönük hassasiyet gösteren, bu tarz çalışmalarla gerek alanı gerekse meslektaşlarımızı destekleyen, gelişimlerine katkı sunan Ortadoğulular Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Cenik ve Rehberlik Koordinatörlüğüne teşekkürlerini iletti. Meslektaşlarımıza hitaben de kendileri kadar bir meslek grubunu temsil ettiklerinin farkındalığıyla özveriyle çalışmalarını, kendilerinin, alanın ve kendilerinden sonra buralarda görev yapacak psikolojik danışmanların sorumluluğuyla hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Etkinlik ve nazik davetleri için Ortadoğulular Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Cenik nezdinde tüm kurum idareci ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X