24. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi

24. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi

Kıymetli Ruh Sağlığı Profesyonelleri,

Sizleri Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ile Ankara Üniversitesi işbirliğinde 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da gerçekleştireceğimiz 24. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi’nde görmekten onur duyarız.

Kongremizin bu yılki teması Erişilebilir Ruh Sağlığı Hizmetlerinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik olarak belirlemiş olup Kongre sloganı ise “Ruh Sağlığı Hizmeti Lüks Değil İhtiyaçtır” şeklindedir.

Kongremize gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde hibrit yöntemle katılacak değerli uzmanlarla (akademisyenler, meslek mensupları, politika yapıcılar, meslek kuruluşları temsilcileri vb.) bildiri, konferans, panel, atölye çalışmaları yoluyla ruh sağlığı hizmetlerine erişimin önündeki psikolojik, sosyal, kültürel, mevzuatsal ve yapısal engeller tartışılacaktır. Kongre çıktıları ile iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmayı ve ruh sağlığını hepimiz için öncelik haline getirecek bir ortamı tesis etmede farkındalık sağlamayı amaçlıyoruz.

Toplum ruh sağlığına katkıların amaçlandığı bu önemli ve prestijli bilim şölenine tüm toplum ruh sağlığı paydaşlarını davet etmekten ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında Başkentimiz Ankara’da ağırlamaktan onur duyarız.

Kongre Düzenleme Kurulu

 

KONGRE SİTESİ

https://pdrkongre2023.pdr.org.tr/

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X