İl Başkanlarımızla Hareket Planı Toplantısı

İl Başkanlarımızla Hareket Planı Toplantısı

Değerli üye ve meslektaşlarımız, deprem bölgesinde etkilenen vatandaşlara yapılacak çalışmalara ilişkin il başkanlarımızla toplantı alarak bir hareket planı hazırladık. Şu an acil olarak yapılması gerekenler ile kısa orta ve uzun vadede sunulacak psikososyal destek için gönüllü başvurusuna çıktık. Bir gün içerisinde 2000 meslektaşımız gönüllü olarak her türlü destek vermek istediklerini belirterek başvuru yaptılar. Duyarlılığınız ve konuya ilişkin hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Çalışmaların organize bir şekilde gerçekleşmesi için AFAD, Türk Kızılay’ı, Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı aile ve toplum hizmetleri genel müdürlüğü ve Sosyal yardımlar genel müdürlüğü ile sürekli iletişim halindeyiz. Gönül listelerimizi kendileriyle paylaştık süreç içerisinde gerek arama kurtarma gerek ayni yardım dağıtımı gerekse psikososyal destek hizmetleri için ilgili kurumlar bünyesinde gönüllü meslektaşlarımız görev alacaklar.

diğer taraftan ayni ve nakdi yardımlar için de bir kampanya başlattık. Yine bu kampanyada da Türk Kızılay’ı ve AFAD ile koordineli çalışacağız. Her türlü ayni ve nakdi yardımlarınız için afad ve Türk Kızılay’ının genel merkez hesaplarından paylaştığı İBAN bilgilerine ve yardım toplama merkezlerine ulaşabilirsiniz. Ayni yardımlarınız noktasında genel merkez ofisimiz ve illerde il temsilciliklerimizle de iletişime geçebilirsiniz. Toplanan gıda giyecek ve benzeri yardımlar toplu olarak AFAD ve Türk Kızılay’ına tarafımızca iletilecek.

Tüm üye ve meslektaşlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıklar ve hassasiyetler için çok teşekkür ederiz.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X