İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’na katılım

İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’na katılım

Genel başkanımız Mesut YILDIRIM, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve PDOK Temsil Heyeti Başkanımız Ata Bartu BİÇER, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde ve Aselsan ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, iki gün boyunca sürecek ve ülkenin kamu-özel sektör alanında önde gelen firmalarının katılım sağladığı İstanbul İnsan Kaynakları Forumuna katılım sağladılar. Bugün açılışı yapılan forum iki gün boyunca uluslararası katılımcıların da yer aldığı panel ve konferanslarla devam edecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doçent Doktor Salim ATAY’ın açılış konuşmasında insan kaynakları ofisinin çalışmalarında psikolojik danışmanların rolüne ilişkin yaptığı açıklamalar mesleğimizin geleceği için önem arz etmektedir. Mesleğimizin geleceği için istihdam alanlarının çeşitlendirilmesi noktasında forum çıktıları dernek olarak bizim de yeni stratejiler geliştirmemize vesile olacaktır. Foruma katılım noktasında gerek üniversitelerde görev yapan meslektaşlarımızın gerekse PDR lisans öğrencilerimizin nicel olarak çokluğu bizleri memnun etmiştir.

Akademisyeni, saha çalışanı, lisans öğrencileri ile tüm meslektaşlarımız her alanda mesleklerini temsil etmeye devam ediyor.

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X