Görev Değişikliği

Görev Değişikliği

Değerli üyelerimiz,

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği kurulduğu günden bu yana psikolojik danışmanların ve pedagogların meslek çatı örgütü olarak akademik çalışmalar saha uygulamaları ve toplum yararı gözeten bir anlayışla faaliyetlerini sürdürmektedir. Dernek Yönetim Kurulu ve bağlı teşkilatları meşruiyetini üyelerinden almaktadır. Derneğimiz sorumlu bir sivil toplum kuruluşu olarak demokrasiyi içselleştirmiş her bir üyenin öznelliğine ve değerine hassasiyetle yaklaşan bir kurumsallıkla 33 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir.

29.09.2019 tarihinde şimdiye kadar görülmemiş bir katılım oranıyla Derneğimizin sahadan gelen ilk Genel Başkanı seçilen Uzman Psikolojik Danışman Oğuz ÖZAT’ın 07.07.2022 tarihli Genel Başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifasına ilişkin dilekçesi Yönetim Kurulumuzca görüşülüp işleme konmuştur. Sayın Oğuz ÖZAT’a, eşsiz meslek aşkıyla başta Derneğimize, alanımıza, mesleğimize ve toplumumuza sağladığı katkılar, kazanımlar ve hizmetleri, yönetim kurulumuza ve mesleğimize şimdiye kadar yaptığı liderliği için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında ve hayatında tüm güzelliklerin onunla olmasını dileriz.

Genel Başkanımız Oğuz ÖZAT’ın istifası sonrası Genel Merkez Yönetim Kurulumuz toplanmış olup Psk. Dan. Mesut YILDIRIM oy birliği ile Genel Başkanlığa seçilmiştir.

Derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi üyelerinin mesleki haklarını savunmaya, mesleki gelişimlerinin desteklenmeye, bilimsel ve akademik çalışmalarla mevcut saha uygulamaları ve politikaların iyileştirilmesine yönelik hedeflerinde toplum yararını gözeterek aynı kararlılıkla devam edecektir.

Üyelerimize ve kamuoyuna saygılarımızla…

Türk PDR Der
Genel Merkez Yönetim Kurulu

 

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X