30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü

30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü

Psikolojik Danışmanlar Günü programımız kapsamında Ulus Atatürk Heykeli’ne çelenk koyma töreni ve Anıtkabir ziyaretleri sonrası TED Üniversitesi ev sahipliğinde “Dünü, Bugünü ve Yarınıyla Psikolojik Danışma ve Rehberlik” konulu panel ve Psikolojik Danışmanlar Günü Resepsiyonu ile son buldu.

Genel Başkanımız Oğuz ÖZAT’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hakları Daire Başkanı Mehmet Ali AKYEL, MEB ORGM Müdürü Mehmet Nezir GÜL programa katılan davetlilere hitap ettiler. Program TED Üniversitesi Dr.Öğr.Üy. ve Ankara İl Temsilcimiz Olcay Yılmaz’ın moderatörlüğünde Prof. Dr. Nilüfer VOLTAN ACAR ve Prof.Dr. Metin PİŞKİN hocalarımızın “Dünü, bugünü ve yarınıyla Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri” paneliyle devam etti.
Siyasi Parti temsilcileri, Bakanlık Temsilcileri, Üniversite idari personel ve akademisyenleri, Ankara’da bulunan Üniversiteleri PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Mamak RAM Müdürleri ve PDR Bölüm Başkanları, Psikolojik Danışman meslektaşlarımız, PDR lisans öğrencilerimizin katılfıpı program panel sonrası müzüiik dinletisi ve Psikolojik Danışmanlar Günü özel pasta kesimiyle sona erdi.
Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

@turkpdrdernegi
#psikolojikdanışmanlargünü

 

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X