16. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Başkanları Toplantısı

16. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Başkanları Toplantısı

16. PDR Anabilim Dalı Başkanları toplantısı derneğimiz koordinesinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet KELEŞOĞLU Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Başkanlığı ev sahipliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantı Türk PDR Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, Türkiye geneli 70 Üniversitenin Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Başkanı, Türk PDR Derneği bünyesinde bağımsız bir kurul olarak kurulması kararı alınan PDR Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (PDR-EPDAK) üyeleriyle davetli konuşmacı olarak Eğitim Fakülteleri Dekanlar Kurulu (EFDEK) Başkanı Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahiddin ÖĞÜLMÜŞ’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Dernek Genel Başkanımız Oğuz ÖZAT ve Konya Necmettin ERBAKAN Üniversitesi Ahmet KELEŞOĞLU Eğitim Fakültesi Dekanı ve Türk PDR Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal HAMARTA ve EFDEK Başkanı Prof. Dr. Selahiddin ÖĞÜLMÜŞ’ün açılış konuşmalarıyla başlayan program gündem maddeleri üzerine sunum ve görüşmelerle devam etti.

Toplantı gündemi :

  • Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Lisans Programı Revizyon Çalışmaları
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı Lisans Programlarının Akreditasyonu ve Türk PDR Derneği Akreditasyon Kurulu Çalışmaları
  • Akreditasyon Çalışmaları ile ilgili görüş ve Öneriler
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dallarının Bölüm Yapılanması
  • ilek ve Temenniler, kapanış

Yaklaşık 3 saat süren, yoğun katılımlı ve etkileşimli olarak gerçekleştirilen ve alanımız için son derece kritik konuların görüşüldüğü ve önemli kararların alındığı toplantının sonuç raporu en kısa sürede tüm PDR kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Saygılarımızla.

Türk PDR Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X