“Haklarımı Tasarlıyorum” Çizgi Karakter Yarışması Ödül Töreni çevrimiçi olarak gerçekleştirildi

“Haklarımı Tasarlıyorum” Çizgi Karakter Yarışması Ödül Töreni çevrimiçi olarak gerçekleştirildi

Türk PDR Derneği Sakarya Şubemiz ile Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Ulusal olarak düzenlenen “Haklarımı Tasarlıyorum” Çizgi Karakter Yarışması Ödül Töreni çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği Sakarya şubemiz ile Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen “Haklarımı Tasarlıyorum” Çizgi Karakter Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için çevrimiçi bir tebrik ve ödül töreni düzenlendi. Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Engin Deniz ve Türk PDR Derneği Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Haskan Avcı’nın katılımıyla Sakarya BİLSEM Müdürü Mahmut Sami Akaryalı ile Türk PDR Derneği Sakarya Şube Başkanı Güldane Berberoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen törende dereceye giren BİLSEM öğrencileri, aileleri, danışman öğretmenleri ile eğitim gördükleri bilim ve sanat merkezlerinin yöneticileri katıldı.

Çevrimiçi ödül töreninde, açılış ve protokol konuşmalarının ardından birinciliği kazanan İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Yasemin Nil Yüksel ile jüri tarafından özel olarak ödüllendirilen Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ecrin İrem Gültop ve Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Zehra Kuru, tasarladığı karakterleri anlatarak, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Son olarak ödül töreni için hazırlanan sunu eşliğinde derece yapan öğrenciler katılımcılar tarafından alkışlarla tebrik edildiler. Birincilik ödülünün Samsung Galaxy Tablet S7 olduğu yarışmada, jüri özel ödülleri ise Talens Van Gogh Sulu Boya Seti ve Resim Defteri olarak açıklandı. Dereceye ve sergilemeye lâyık görülen tüm çalışmalar için ayrıca sanal sergi düzenlenecek.

#TürkPDRderneği
https://instagram.com/mebozelegitim
https://instagram.com/sakaryapdrder
https://instagram.com/sakaryabilsem

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X