Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Bilgilendirme Formu

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Bilgilendirme Formu

Bildiğiniz gibi Psikolojik Danışma ve Rehberlik mezunu arkadaşlarımız tababet kanuna dayalı olarak klinik psikoloji yüksek lisans yapmaktadır veya bitirmiştir. Bu arkadaşlarımızın klinik haklarına karşı bazı meslek gruplarından sürekli bir saldırı olmakta ve klinik psikoloji haklarını ellerinden almak için sürekli lobi yapmaktadır.

Türk PDR Derneği olarak klinik psikolojinin Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans mezunlarının hakkı olduğunun bilincindedir. Var olan haklarını savunmak, üniversitelerde klinik psikoloji yüksek lisansı yapmalarını sağlayabilmek için mücadele etmekteyiz. Çıkacak ruh sağlığı yasasında haklarımızın tescili ve olası tehditlere karşı sürekli dikkatli olmak zorundayız.

Bunun yanında klinik psikoloji kabul etmeyen üniversiteleri dava ettiğimizi de daha önce ifade etmiştik. İlgili konuda daha planlı programlı çalışmak, meslektaşlarımızla iletişim kurmak, birlikteliği sağlamak ve bu yönde gerekli adımları atmak için aşağıdaki formu doldurursanız seviniriz.

Dikkat: Bu formu sadece psikolojik danışma rehberlik lisans mezun olup klinik psikoloji yüksek lisans yapan veya bitiren arkadaşlar doldurabilir.

FORM İÇİN TIKLAYINIZ

Bu gönderiyi paylaş

İhbar hattımıza ulaşmak için tıklayınız...

X